Google+ Followers

Thursday, April 23, 2009

Dinner Sempana Riau 2009

hai kawan2...huhuhhu nak g tau yang sr dah wat dinner baru2 ni,,,hahahah best sangat.. kenapa best?? makannan banyak,, kenyang Mizi, then siap ada game plak lagi... tapi nak g tau gak.. kitorang guna konsep "u cook u eat"...huhuhu semua masak sendiri,,, semua bakar sendiri,,,hahahah mizi masak cekodok malam tu gan En. Basaruddin.. Ketua Pegawai Pembangunan Pelajar BloK Sempana Riau.. buat pengetahuan semua.. RS lain pun turut serta... Tuan Hj Ros, Puan Masnah...huhuhuh best,,, game kitorang wat dalam 8-9 game...mizi menang la gak gan group mizi...huhuhuh.. itupun menang game lari ikatan kasih,..huhuhu
banyak game yang di adakan... contohnya Lambung Kasih, Cari Anak, Kiss Card, Life Candle, Dance Chair, Love Walk, Pass Telor, dan banyak lagi...hahahaha Cabutan bertuah juga turut di adakan... JPK SR yang dapt turun masa tu Mizi, Afiq dan Aizat.. Bani tak dapat datang sebab ada hal yang perlu di utamakan,,huhuhuh Dinner ni tak kan berlansung kalau tak ada sekretariat dan wing capt SR... terima kasih pada semua yang membantu.. Alhamdulillah berkat usaha kita semua berjaya... Saksikanla gambar yang kami sempat shootttttt....huhuuhu


Ni la kawan rapat mizi kat SR dan dorang semua sempat posing lagi...huhuhu kenyang makan.,.,,uhuhuhuh
Tengok la budak2 wing mizi gan budak bilik mizi... masing2 kalo bab makan laju je...hahahahah

tengok y=tu,, bukan nak tolong masak...hahahah sempat pose je,,,uhuhuh... jangan marah

Ucapan aluan dari En. Basaruddin Shah in Basri sempena malam solat hajat dan bacaan yassin... ni sebelum mula jamuan makan... kitorang solat hingga isya...
Thanks abang Am.. banyak gak membantu mizi..huhuhuh siap bagi resipi masak cucur udang plak...huhuhuh sedap sangat... thanks ye... YDP MPP UITM SEGAMAT...huhuhuhu
ni die muka2 pemenang pertandingan yang di anjurkan... termasuk group mizi..huhuhuh

Ala comelnya... macam SR Angelssss...hhahahahaha

Best dapat main game music chair ni.,.. Akhirnya mizi kalah gak..hahahaha
Hahahaah... dapat gak bergambar dengan Senior Paling Popular ni...hhuhuh YDP MPP
Ni la group mizi untuk game cari gula dalam tepung...uhuhuhuh kalah gak...
ni game love walk...abis semua kaki di ikat... tapi kitorg menang ek,.,,ni la satu2nya game yg mzi menang... argh... gram tol...huhuhhu
sempat mandi sr lagi...habis bawah sr...hahahah nak selebrate je,,huhuhuh sekali sekala

Meriah sangat dapat mandi open enviroment... kat tempat laluan utama plak tu... korang leh wat ke???hahahaha

1 comment: