Google+ Followers

Saturday, April 11, 2009

Jamuan di rumah Ustaz Syazali Effendi (Ketua PPP Sektor A)

Hai kawan2...huhuhuh nak cite kit.. hari yang sama lepas je balik dari gunung ledang.. Seperti yang di rancang, mizi, Afiq dan aizat pergi ke rumah ustaz syazali di bawah blok Mutiara... selepas je zohor, kitorg bersiap dan terus bergerak,,, mulanya malu gak nak lalu bawah blok Mutiara tu.. tapi nak wat macam ne??? dah bawah TAKLUKAN dan di bawah JAJAHAN..,hahahaha.. jahatkan JPK sorg ni...huhuh.. sampai je rumah ustaz... semua dah berkumpul dan dah mula makan,... makanan yang ustaz sediakan agak jarang la boleh dapat kat sini... untuk semester ni first time mizi makan udang masak sambal gan daging rendang kerutup yang ustaz sediakan... first time gak la makan,,, mulanya taknak makan.. sebab tadi pagi g gunung ledang gan kawan2 2FC dah banyak makan kek kegemaran... agak dah penuh la.. tapi bila tengok ustaz masak macam2... hai LAPAR plak..hahahhaah tapi memang best la.. rugi siapa yang tak datang,, alang2 dah duduk berborak gan kawan2... kitorang nyanyikan lagu Allah selamat kan Afiq smpena hari lahirnya 4.4.89..huhuh SELAMAT HARI JADI AFIQ.... selepas je bape jam kemudian, Awe dan rakan2 turut hadir,, rumah ustaz kian gamat dengan kehadiran tetamu,,,huhuhuh best la.. dapat jumpa JPK2 untuk duduk bersama kembali.. dapat bergambar gan ustaz gak.. ni la gambar2 kenangan JPK bersama uztaz..huhuhuh Awe la jadi mangsa kami untuk tolong tangkapkan gambar,,,huhuuuh kawan2 boleh tengok gambar kat bawah ni ye untuk tontonan sahaja..jangan plak nak wat koleksi...huhuhuh Buat JPK.. KAmu semua memang best.. Kenangan Bersama Tak Akan di lupakan...huhuuh semoga kamu semua akan sentiasa di lindungi oleh Allah dan berjaya dalam hidup.. di dunia dan akhirat,,,amin..



Masing2 mula menunjukkan sifat keIBUan mereka... wah wah wah,, macam nak nagis budak tu d kerjakan kakak2 JPK ni...huhuhuh
Wah..gambar bersama Ustaz Syazali Effendi A Wahab (Ketua PPP Sektor A..) dalam kenangan..

Ni gambar JPK yang datang rumah ustaz...huhuhuh semua enjoy je.. masing2 berGOSIP je lebih ek.. tak ingat exam dah dekat...huhuhuh

Situasi makan...semua gelojoh,,,hahahaha lapar la katakan.. ada yang tak makan pagi semata2 nak datang rumah ustaz..duit dinning pn tak guna...hahahah gila kentang...
Sungguh asyik menikmati makanan yang ustaz sediakan...huhuhuh best giler sapa yang tak datang RUGI tahap MELAMPAU...huhuhuh bila lagi nak abiskan duit ustazz....hahahahah

No comments:

Post a Comment