Google+ Followers

Saturday, April 11, 2009

Dinner Wing 1A DI Restoran Arshad..

Wah sangat menarik ya...dalam masa satu harii....pagi pergi Sagil dengan 2FC..makan... then pergi rumah Ustaz Syazali pun makan,.... Malam plak pergi dinner wing kat luar..makan juga... wah hebat..huhuhuh dalam masa satu hari memang banyak program makan... Tapi alhamdulillah untuk program malam ni.. Dinner Wing 1A tak de masalah senior.. kalu dulu semua takut untuk wat party wing dan sebagainya bimbang ada gangguan pada junior.. tapi segalanya berjalan dengan lancar.. mahu tak nye.. Dalam majlis ni.. wing 1A ada JPK, MPP, YDP kelab dan persatuan dan juga calon JPk.. masing2 jaga attitude agar tak menAIBkan diri sendiri,, jatuh la prestasi kami.. Lagi pun, dalam rancangan, RS Sempana Riau join sekali,, iaitu En.Fadhil.. tapi tak dapat join sebab die ada hal di JB yang belum selesai.. Walaubagaimana pun terima kasih kat EN.FADHIL sebab pinjamkan kami LCD.. Kepercayaan encik sangat kami hargai..huhuhuh.. Majlis ni turut di hadiri oleh senior Non-Resident yang bekas wing 1A.. menarik sangat sebab kita ada ramai yang memeriahkan majlis.. MC malam ni tak kurang hebatnya,,, Syahir(Akal) dan juga Wan(Saib)...Ni la program yang secara rasminya mengalukan ucapan MPP, JPK, Wing Capt dan juga senior lain untuk memberi ucapan penghargaan...huhuu sangat seronok ye.. Majlis di teruskan dengan sesi menjamu selera.. Makanan yang di hidangkan sangat menarik.,.. tapi seperti biasa la.. mesti tak cukup.. masa mizi sem 1 pun hal yang sma,,, makanan tak cukup...minuman juga kurang.. itu lah kelemahan Restoran Arshad...hmm... tapi kami sangat gembira dalam majlis ni sebab junior part one willing nak wat persembahan...lepas je pelajar part one buat persembahan.. pelajar part two juga nak tunjukkan kehebatan dorg..huhuhu memang menarik...huuhhu Lepas je semua tu.. majlis di tutup dengan nyayian semua orang secara beramai2..huhuhu best giler..masing2 menari.. macam2 jenis tarian yang d persembahkan..hahaha.. Segala objektif yang di atur oleh pengurusan wing jelas kelihatan. 1-Mengeratkan hubungan antara penghuni wing 1A... 2-dapat berkongsi sedikit pengalaman bersama RS,MPP,JPK,YDP dll... mmg macam2.. 3- dapat melahirkan budak wing yang leh berurusan dengan orang luar..(ciri2 kepimpinan) dan yang terakhit sekali membentuk pelajar wing yang faham dan mengerti untuk menghargai apa yang telah di anjurkan oleh organizer...huhuhuh lihat la gambar kami di bawah...canti menarik tertarik kau memang deBOM...huhuhuhuh
Bergambar di depan Blok Sempana Riau sebelum bergerak keluar UiTM..huhuhu memang meriah...
Sempat bergambar di depan tangga naik ke tempat majlis di adakan..huhuhuu.. Mizi, E-pul, Lycan, Are-deLL, dan Hello....hhuh

Bangga guna baju sektor A untuk datang ke MAjlis Makan Malam Wing 1A...huhuh Mzii, azri, Budak bilik,,,aizat,dan Are-deLL..Nak bergambar gak di tempat MC..huhuhuh

Bergambar sebelum makan,,,huhuhhu nak gak posing maut,huuhuh

Ni la situasi gamat yang boleh di katakan penuh la dewan atas ni,,,huhuuh semua turut hadir...termasuk tetamu jemputan,,,huhuhu

haa... jamuan di mulakan,,, makan sambil baca doa..hhuhu... majlis yang meriah,.,, masa ni la nak dengar semua orang senyap..huhuhuu


ni dia MC untuk malam tu,,, sangat pandai juga,, maklumlah permulaan pasti ada gementar jadi MC.. tapi mereka dah lakukan yang terbaik.. Suara Syahir mampu untuk menjadi MC yang lagi hebat...kalau di asah lagi,, pasti dia jadi lagi hebat..ChaiYokkk!!!

Ni dia meja makan mizi,, mizi bersama dengan hello, aizat dan juga are-bear... budak bilik mizi yang pakai baju sektor sama dengan mizi..uhuhhu

Ni bukan nak sembahyang atau mengadap KIBLAT ye.. tapi ni adik2 ynag willing nak buat persembahan pada malam tu... memang menarik.. walaupun Azim(budak bilik) sakit kaki pun nak wat persembahan...huhuhuh menarik!!!

No comments:

Post a Comment