Google+ Followers

Friday, March 20, 2009



Assalamualaikum.. hai kawan2 apa kabar?? Mizi gan kawan2 2FC sekarang berada di Hotel Selesa Port Dickson.. Kat sini kami tengah menjalani program keusahawanan di bawah naugan Johor Corporation. Sangat penat, tapi banyak yang kami dapat ,maklumat.. Mizi nak berkongsi sedikit la sementara mizi masih boleh online malam2 ni.. Kat sini kami di dedahkan dengan macam2 situasi.. tadi kitorag ramai yang kene denda sebab saham jatuh.. Ada yang bergadai telefon bimbit, tali pinggang, kasut dan yang paling banyak Duit la,,, banyak snagt tadi abis duit kat sini.. tapi kitorang banyak belaja la.. Kalo kita tengok orang sekarang ni pun ramai yang sangat pentingkan keuntungan sendiri,, tapi dalam masa yang sama di membunuh orang melayu sendiri,, tadi kitorang dapat rasa sangat situasi orang melayu berpecah dan ..peentingkan diri sendiri… kat sini tadi mizi banyak kali kaitkan hal malam ni dengan sejarh2 lama… macamm2 mizi fikir… nasib baik mizi ada kawan2 yang best.. Kami kat sini berkumpul dengan lima lagi company baru kat Uitm Shah Alam… Dorang semua best.. mizi jumpa kak fara, akak angkat Faza,,, then jumpa Zikri(bahmen) and ramai lagi senior2 uitm segamat dlu yang involve dalam jcorp sekarang.. nama kumpulan Mizi adalah 2 GOLD_TIC… gabungan 2FC, Gold Biz (S.Alam) dan Phone Tic.. sangat2 best.. kitorang bersatu… Kat sini la mizi baru Nampak dorg semua bersatu.. dan program malam ni pun merupakan program yang julung2 kali di adakan… sangat2 streesss… tapi mizi sngat berpuas hati sebab dapat dating sini.. bagi yang tak dating program ni mmg sangat2 rugi… mmg ilmu yang kitorg kaut.. Insyaallah… Lepas ni kita kene sama2 naikkan BANGSA MELAYU.. Insyaallah… tak sabar nak join program malam sok… mungkin senanman yang melibatkan air laut… Huhuhu.. APe2 pn tggu sok k… daa,,, Terima Kasih Johor Corporation..

No comments:

Post a Comment